Recensies

Wat cliënten vertellen

‘Tijdens een Touch Of Matrix sessie bij Claire heb ik mogen ervaren hoe snel en indrukwekkend blokkades en beperkende gedachten los gelaten kunnen worden. Een rugzak vol zwaarte die ik mijn leven door mee sleurde, kon ik af doen.
Claire neemt je mee op deze reis met enthousiasme, zachtheid, invoelen en aanvoelen naar de diepste stukjes van jezelf. Om daarna lichter en met veel meer ruimte door het leven te kunnen wandelen.
Vanuit verbinding, op een hele zachte manier, kon ik me helemaal overgeven aan het moment en loslaten wat mijn lichaam aangaf dat losgelaten mocht worden. Ik voelde heel wat zwaarte van me afglijden tijdens de sessies. In geborgenheid en veiligheid mocht ik mijn innerlijke reis maken, zelfs in de heftigste momenten.
Mijn zelfvertrouwen heeft alvast een grote boost gekregen. Ik voel ook veel meer mijn zachtheid en sta krachtiger in het leven, dichter en dichter bij mezelf.’

-Tine-

‘Ik ben bij Claire geweest voor de Touch of Matrix, zowel een sessie bij haar thuis als van op afstand. Dit om fysieke pijnen en spanningen te verminderen.
Ik had me voorgenomen om geen verwachtingen of oordelen te hebben en gewoon te laten gebeuren wat er kwam. Overgave en ervaren. Na de sessies was ik telkens verwonderd van het resultaat. Mijn fysieke pijnen en spanningen zo goed als weg. Pure magie!’

-Stefanie-

‘Vastgeroeste processen terug in beweging brengen, inzichten krijgen, lichamelijk je meer bewust worden van wat er speelt,… dan ben je bij Claire aan het juiste adres. Ze begeleidt jou op een warme, open manier op jouw eigen tempo. Je voelt je snel heel vertrouwd bij haar; ze vertelt ook vooraf wat er gaat gebeuren. Jouw probleem wordt gezien, erkend en er worden tools aangereikt om de soms zware ballast die je dagelijks mee sleurt los te laten. Zo komt er nieuwe ruimte vrij die mij het gevoel gaf eindelijk weer wat vrijer te kunnen ademen.
Het is een krachtige manier die de klemtoon niet legt op het praten over ‘je probleem’ maar een manier die via het lichaam een helingsproces doet starten. Het evenwicht wordt hersteld. Het voelt voor mij zo bevrijdend aan dat je leert meer bewust te worden van je lichaam, terug contact krijgt met je echte kern vanbinnen.
Wat mij betreft, alleen maar een aanrader.’

-Annelies-

‘Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Claire. Een levenslustige, enthousiaste vrouw met een zeer warm hart. Ze creëerde een veilige sfeer waar ik tot die kwetsbaar diepe stukken in mezelf kwam en voelde vertrouwen om deze persoonlijke zaken met haar te delen. Ik kreeg de tijd om dit op mijn tempo te doen waarbij de aandacht van Claire voor de volle 100% bij mijn proces was. Ze maakte op een liefdevolle manier helder wat voor mezelf verborgen was. Ik ben Claire heel dankbaar om mij te begeleiden op mijn pad zodat ik het leven kan leven vanuit mijn volle potentie.

-Nele-

Toen ik aan TOM begon, was ik ervan overtuigd zo rationeel te zijn. Maar na een sessie besefte ik dat ik het niet bij het rechte eind had. Ik voelde de emoties door me gieren, de tranen rolden over mijn wangen, de pijn verdween uit mijn lichaam.
Mezelf zien zitten als klein meisje dichtbij de zon… het mooiste beeld dat ik in jaren heb gezien en gevoeld. Ik voelde me zo veilig. Een gevoel dat ik
nooit zal vergeten. Een emotie die Claire met TOM heeft wakker gemaakt.
Wat heeft Claire dan gedaan? Onmogelijk om dit uit te leggen. Je moet het zelf ervaren. Ik kan jullie wel zeggen dat ze het fantastisch aanpakt. Ze weet
waar ze mee bezig is, ze doet het met zo’n rust maar met zo’n overtuiging. Ik kan alleen maar zeggen: DOEN en ERVAREN en VOELEN.

-Joke-

‘Liefste Claire,
Ik ben heel blij dat ik bij jou de Touch Of Matrix mocht ervaren. Je bent een heel straffe en veelzijdige therapeut. Elke Touch Of Matrix sessie bij jou is steeds anders maar telkens heel diepgaand met een mooie transformatie en een opmerkelijk resultaat, inzicht en groei als gevolg. Heel dankbaar dat ik dit mocht en nog mag meemaken.’

-Isebel-

Maak een afspraak

Denk je dat Touch of Matrix iets voor jou is?

Of bel

0486 35 10 78

Claire Verhaest
Groendreef 17
8530 Harelbeke