Wie ben ik?

Claire Verhaest

Een zelfbewuste vrouw die het voorop stelt om te leven en creëren vanuit mijn kern, wie ik echt ben. En wat geniet ik daar van! Na een lange innerlijke reis doorheen mijn eigen gecreëerde wereld van gedachten, emoties, dromen, overtuigingen,… sta ik nu waar ik sta, steeds meer in het nu-moment. 

Jaren geleden was het anders. Depressie en burn-out waren mijn wake-up call. De uitnodiging stil te staan, oude pijn in de ogen te kijken en te (h)erkennen welke beperkende overtuigingen mijn leven beheersten. 

Een krak was ik in me aanpassen, voldoen aan de verwachtingen van een ander, mezelf nooit goed genoeg vinden, blijven doorgaan op wilskracht,… en ondertussen vanalles onderdrukken. Leven in een harnas, zo voelde het toen.

Langzaamaan had ik de moed om uit het harnas te stappen en leerde ik dat ik zelf mijn eigen leven kan bepalen. Creëren vanuit vrijheid kwam meer en meer op mijn pad:

 • Vedic Art was een openbaring voor mij. Vanuit de stilte, in alle vrijheid, al schilderend de creator in mij wakker laten worden waarbij ik me overgeef aan het creatieproces en creatie geboren kan worden. Nog steeds vind ik het fijn om als kunstenaar uitdrukking te geven aan mijn binnenwereld in  mijn schilderwerken. 
 • De Script-As-Methode gaf me praktische tools om me via kleur te bevrijden van diepgewortelde emoties en angst-denken. Van hoofd naar hart, mijn ziel bestaansrecht  geven op aarde en keuzes maken die daarop afgestemd zijn, dat is vrijer leven. 
 • Door Touch of Matrix  ontdekte ik de kracht en snelheid bij het transformeren en manifesteren vanuit het Nu-bewustzijn. Alles is licht, informatie en frequentie. Hoe hoger mijn eigen frequentie, hoe vlotter ik kan mee bewegen met het leven. 

Wat ben ik deze jaren van intens innerlijk werk dankbaar. Doorheen alle tranen,  weerstanden, de momenten van willen opgeven, het blijven wroeten,… weet ik nu dat ik in alles een keuze heb; ik creëer!  

Ik wens het iedereen toe, te ervaren dat je vanuit verbinding met jezelf zoveel meer kunt dan je nu misschien denkt.  Daarom wil ik er graag voor je zijn op jouw unieke weg naar een vrijer, lichter leven zodat ook jij jouw leven naar wens kunt gaan creëren. 

Diploma's en getuigschriften

 • Bachelor Orthopedagogie
 • Bachelor Toegepaste Psychologie
 • Touch of Matrix therapeut

Gevolgde (online) cursussen en workshops

 • Magisch Uitlijnen – Josje Feller
 • Eckhart Tolle training (basis) – Vrouwen met LEF
 • Eckhart Tolle training (verdieping) – Vrouwen met LEF
 • Sleutels tot jouw roeping – Janosh
 • Sleutels tot Manifestatie – Janosh
 • Sleutels tot Meesterschap – Janosh
 • Blueprinting – Janosh
 • Inwijding tot synergetisch leven – Janosh
 • 1ste jaar SAMopleiding (Script-as-Methode)

Maak een afspraak

Kan ik je helpen?

Of bel

0486 35 10 78

Claire Verhaest
Groendreef 17
8530 Harelbeke